Catering

/
Catering

Italiaanse catering
Een bruiloft, verjaardag, jubileum of (personeels)uitje? Dat vraagt om iets speciaals! Bij Piazza Italia Geldrop verzorgen wij met liefde uw Italiaanse catering, buffet of (bedrijfs)feest, thuis of in ons restaurant. In overleg stellen we een arrangement op maat samen. Denk aan een compleet verzorgde catering met driegangenmenu of Italiaans buffet met heerlijke hapjes op locatie (regio Eindhoven). Daarnaast is het mogelijk om ons restaurant en/of onze gezellige besloten achtertuin af te huren voor een feest, diner of buffet. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en verrassen u desgewenst met onze ideeën om uw feestje in een echt Italiaans jasje te steken. Met onze Italiaanse catering wordt elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring!

Wij verzorgen Italiaanse catering vanaf tien personen.

Onbezorgd genieten
We vinden het belangrijk dat u tijdens uw feestelijke dag onbezorgd kunt genieten. Wij bereiden alle gerechten en/of hapjes en leveren daarbij ook alle benodigde producten, zoals warmhoudbakken, servies en bestek. De bestelling bezorgen wij op locatie. Na afloop halen we alles weer (afgespoeld) op. De afwas achteraf verzorgen wij ook. Hierdoor hoeft u zelf nergens aan te denken.

Benieuwd naar onze Italiaanse catering?
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij vragen u om tijdig te reserveren. Zo kunnen wij alles goed voorbereiden. Informeer naar de tarieven en mogelijkheden.

Voorbeelden Italiaanse catering
Wij hebben heel wat klanten mogen verblijden met onze Italiaanse catering, een heerlijk Italiaans buffet of een (bedrijfs)feest in ons restaurant. Laat u inspireren door de vele voorbeelden hieronder.

Laatste nieuws

No data was found