Over ons

/
Over ons

Over Piazza Italia Geldrop

Gastvrij, sfeervol en écht Italiaans: dat is Piazza Italia Geldrop! Met veel liefde staan wij iedere dag klaar om onze gasten te voorzien van een traditioneel Italiaans avondje uit. Een écht stukje Italië, gewoon in Geldrop.

 

Onze geschiedenis: ruim 25 jaar passie en ervaring 

Piazza Italia Geldrop is een gezellig Italiaans restaurant in Geldrop. Sinds 2016 zijn wij gevestigd aan de Korte Kerkstraat, midden in het centrum van Geldrop. Onze geschiedenis gaat echter veel verder terug. Ondernemer en chef-kok Sherif raakte al op jonge leeftijd gepassioneerd door de Italiaanse keuken. Ruim 25 jaar geleden nam hij samen met zijn broer het Italiaanse restaurant Delfino aan de Sluitsstraat in Geldrop over. Onder de bezielende leiding van de twee broers groeide Delfino uit tot een bloeiend etablissement. In 2000 verhuisde het Italiaanse restaurant naar de Markt in Hapert, waar het verder ging onder de naam La Solitaria. In 2010 werd er een tweede vestiging van La Solitaria geopend aan de Sluisstraat in Geldrop. Hier werkte Sherif samen met de Italiaanse kok Paulo Di Maio. In maart 2016 nam Sherif het toen al bestaande Italiaanse restaurant Piazza Italia over in het centrum van Geldrop. Sherif zwaait als chef-kok zelf de scepter in de keuken. 

 

Traditioneel Italiaans restaurant in Geldrop

Vandaag de dag is Piazza Italia Geldrop uitgegroeid tot een gezellig Italiaans restaurant met een grote vaste klantenkring in en om Geldrop. In het sfeervolle restaurant genieten gasten van de traditionele Italiaanse keuken en echte gastvrijheid. Chef-kok Sherif en zijn team nemen u graag mee op een culinaire reis langs de mooiste streken van Italië, zoals Milaan, Sicilië, Napels en Turijn. Tussendoor maken we graag een praatje en vertellen we u met plezier over onze gerechten en dranken. In het restaurant waant u zich in het echte Italië dankzij de sfeervolle aankleding en gezellige Italiaanse muziek. Bij mooi weer is het heerlijk genieten op ons terras aan de voorzijde, met uitzicht op de leukste straat van Geldrop!  

Wist u trouwens dat Piazza Italia Geldrop een echt familiebedrijf is? Naast Sherif zijn ook zijn vrouw Shereen en zijn twee kinderen Clara en Demian actief in het restaurant. De familie werd tien jaar lang ondersteund door de Italiaanse Alberto, die voor Sherif en zijn gezin als familie voelde. Familiesfeer is dan ook kenmerkend voor het Italiaanse restaurant. Hier voelt u zich altijd thuis!

Benieuwd? Loop gerust eens binnen bij het gezelligste restaurant van Geldrop! U bent van harte welkom.

Piazza Italia Geldrop: Een combinatie van de traditionele Italiaanse keuken met echte gastvrijheid in het gezelligste restaurant van Geldrop!

 

Laatste nieuws

No data was found