Over ons

/
Over ons

Welkom bij Ristorante Piazza Italia! Met trots presenteren wij ons Italiaanse restaurant, waar passie voor de Italiaanse keuken al meer dan 26 jaar centraal staat. Voordat Piazza Italia zijn deuren opende, beheerde de eigenaar ook twee andere succesvolle Italiaanse restaurants Delfino in Hapert, sinds 1992 en La Solitaria in Geldrop sinds 2005. Al 8 jaar verwelkomen wij onze gasten met open armen in ons gezellige restaurant Piazza Italia, gelegen in het hart van Geldrop.

Op 22 januari heeft Piazza Italia de prestigieuze Nederlandse Horeca Prijzen gewonnen, gebaseerd op de meeste stemmen en hoogste waardering in de gemeente Geldrop-Mierlo. Ook is Piazza Italia landelijk 43e geworden en 11e in Noord Brabant!

Het restaurant biedt een prachtig ruim terras voor de zomermaanden en een sfeervol Italiaans interieur voor de winteravonden. Daarnaast beschikt Piazza Italia over een eigen tuinterras, perfect voor zomerse diners.

Naast het restaurant biedt Piazza Italia ook cateringdiensten voor allerlei gelegenheden, feesten of groepen, zowel op locatie als in het restaurant zelf. Met een uitgebreid menu is er voor ieder wat wils, van traditionele Italiaanse gerechten tot moderne creaties. Laat je verrassen door de smaken van Italië bij Ristorante Piazza Italia!